måndag 6 februari 2012

Solsken!

Jaha ni nu var det flera dagar sen senaste inlägget....här kommer en update :)
Lördagen innebar KYLA i mångfald, kompisgäng träff hos oss ink tipspromenad i -17 grader (det blev en kort kort runda), god middag med härliga vänner, och så en glimt av Mello (hur var det gick rätt låt vidare?).
Söndagen fick vi besök av svärisarna som kom för att hämta hem sin hund Mindi, brunbrända och fräscha efter 2 v i Thailand (inte är vi avis neheeee då!;))
Idag har min lilla (?) Tilde varit hemma fr skolan, förkylningen kom över natten....Men har ändock hunnit med ett kundbesök (tack och lov för mamma!). Sen blev det till att arbeta hemifrån, i vanlig ordning så har vi +10-15 grader inomhus på kontoret/butiken, är bara för trött på att ha det så varje vinter!
Det var helgen och dagen i korthet....
Efter att klagat på vädret ett tag nu vill jag hylla solen, med bilder från dagens sparktur! Barnens buss släpper av dem ca 1,5 km hemifrån så vi hämtar barnen och idag blev "fordonet" spark=)

Kram
A

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en riktig vinterväg, så mycket snö har vi inte haft på hela vintern. Jättevackra bilder.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Åh så härligt bilder och så kul att hämta med spark.....
låter som en härlig helg
ha en mysig kväll
kram
sandra

Bellevuegård sa...

Vilka härliga vinterbilder! Tänk att ha riktig"skidsnö", annat är det för oss nere i Skåne... Kul att du vill följa vår blogg.

Kram Linda

Gabriella sa...

Ser härligt ut på bilderna! Vinterland.
Lät som en fin helg.
Ja precis, tur man får upp värmen av att dansa ja=)
Kram

Torparlycka sa...

Tack för era ord, visst är det vackert med mycket snö. Kanske är vi i vår del "lite för bortskämda" med mycket snö *ler* Kram A