tisdag 7 februari 2012

Grönt är skönt

Vilken dag! Min Ch åkte mkt tidigt på arbetsresa till Gotland (kommer hem igen på fredag). Så nu är jag och tjejerna ensamna, känns konstigt....Men vid frukost upptäcker jag, vattnet har frusit på toaletten på bottenvåningen, oh nej! Det frös i söndags med men då var ju bästa Ch hemma.
Så med hjälp av min mamma och Ch i telefonen, så bände jag loss brädor, rev i isoleringen och värmde vattenrör med hårtork i -22 grader :/ Tror du det gick bra? Nejdå hände absolut nada!
Som tur är så var det på solsidan som vattnet frös, så efter flera timmars sol idag så helt plötsligt släppte isen, ingen vart gladar än jag=) Nu ska min käre far hjälpa mig reparera de misshandlade brädorna jag orsakat. Vad skulle jag göra utan min familj <3
Så mycket som jag planerat hinna med idag, det rann ut i sanden eller rättare sagt lades övers på min " To do lista" imorron.
När man går hemma och vankar som jag gjort idag, så ser man ju både det ena och det andra....som att lite förändring vore kul =) En mini förändring hände iaf... lite gröna detaljer tillsammans med rostig järnkruka flyttade in i det annars så vit/beiga vardagsrummet.
Ses imorron om du vill!Kram
A

2 kommentarer:

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Oh va mysigt de va här... kommer tillbaka kramar sussie

Torparlycka sa...

Tack du är så varmt välkommen igen! Kram A