måndag 13 februari 2012

Det här med att hitta rätt

Dagens inlägg blir en blandad kompott av funderingar.....

Gud vad jag är glad att jag inte är tonåring längre...all denna vånda med att hitta sig själv, vad man ska göra med sitt liv, vad som känns rätt och fel för en själv osv osv. Minns att min tonårstid var turbulent men utan den hade jag ju inte varit den jag är idag, så visst är jag tacksam för den!
Idag några år äldre än tonåring (*ler*) så har jag än idag dagar som jag måste ge mig tid att stanna upp och omvärdera min dag och mina livsval. Att just ge mig tid måste jag se som kredit till att jag blivit äldre och mognare....
Hur känns det när jag gör det här? Vad känner jag inför denna sitution? Varför gör jag inte det jag tänker?
Har du oxå såna tankar emellanåt? Jag menar inte att jag har djupa existensiella funderingar bara lite reflexterande.
Idag är en sån dag....Dagens tankar kretsar kring att VÅGA. Våga hoppa, våga tro och framför allt våga ta emot det goda i livet=)
Jag börjar med att vabba, denna måndag och det ger lite mera utrymme till funderingar. Min älskade F. är hemma förkyld, stackars liten sötis (nåväl 10 åringen själv skulle väl kanske inte uppskatta att bli kallad "liten sötis"...)
I em blir det kundbesök, vilket jag ser framemot, det är så kul att knyta nya kontakter!
Räknar med en vanlig händelsrik och innehållsrik dag med andra ord !

Att gå hemma är så härligt men Det ger mina inredningsidéer fritt spelrum=) Vilket resulterar i att jag vill ändra om lite i köket....en sån här liten sötnos skulle gärna få flytta in!

Kram
A

2 kommentarer:

Frida Bieberbach sa...

Jag förstår precis vad du menar och Smegkylskåpet hade gärna fått bo hos mig med. Jag har länge suktat efter ett Smeg kylskåp, dessvärre så tror jag inte att det skulle vara så praktiskt. Vi behöver en hel kyl och frys och det blir lite för mycket tycker jag. Hoppas tösen kryar på sig snart, jag är också hemma med en sjukling i dag. Kram

Johanna Stålros sa...

Ja den godingen kan få flytta in här på stubinen;) Kram