lördag 12 november 2011

Fredagsmys

Nu ni har vintern äntligen kommit! Dock fick jag en liten panik attack i morse när jag vaknade och det var frost, mycket frost ute och jag inser att varken poolpumpen är intagen eller vinterpooltäcket är på!! Det blev till att dra täcket av mannen och formligen knuffa ut honom ....ja han fick ta på sig lite kläder först *blink blink*. Visst kunde jag ha gjort det - or not =)
Undrar dock hur länge det kommer kännas härligt, mysigt och underbart med vinter??? Bäst att passa på att njuta så länge!
Denna helgen har vi en del inplanerat men inget som känns stressigt, annars är det en vanlig ingrediens i vårt liv.....Kanske var det för att vi fyllde på med extra mycket fredagsmys igår?
Bara jag och mannen visserligen, tjejerna var på disco...hm det är väl bäst att vänja sig. Vi tände i braskaminen (ja, ja mannen tände), korkade upp vinet (moi) fixade lite gott att äta och tände massor av ljus, älskar ljus!!! Undrar hur många ljus som kommer gå åt i år?
Ikväll blir det familje mys, tänkte försöka mig på att göra plankstek a la 80-tal. Det kan bli spännande!
Ta hand om er!


Kram
A

2 kommentarer:

Too di Boo ♡ sa...

Du bor ju så himlens mysigt!!!!! Och jag som älskar vinter, är ju glad att det äntligen är lite kyla här i min Metropolen:)))) kram och ha en riktigt fin helg:))

Torparlycka sa...

Tack för dina fina ord! kram A