söndag 18 januari 2015

Veckoplanering.....

.....då söndag och det är dags att på allvar planera upp kommande vecka.
Jag har ett kontrollbehov, svårt att släppa taget men har hittat en väg som underlättar i vår vardag och det är planering!
Hur gör du för att få ihop livspusslet?

Förutom att planera maten för veckan så ingår även planering av aktiviteterna för barnen, hitta tid för egen träning, vilka resdagar jag har och även veckans outfit.
Om jag kunde skulle jag gärna planera även barnens kläder för veckan men med tanke på att min "lilla" tjej snart fyller 11 år och min andra blir tonåring i år så har jag fått ge upp och låta dem fixa det...

I mitt jobb har jag kundkontakt per telefon och "live" . Oavsett vilket så känner jag mig själv så väl att vilka kläder jag har på mig påverkar mig mentalt och stärker min "insats".
Dressed for success helt enkelt =)
Så för att veta vad som behövs tvättas eller strykas till veckan så gör jag en "veckoplanering " över vilka kläder jag tänker mig ha...Kanske too much men det funkar för mig !
Idag kommer min moodboard över veckans jobbkläder. Bilder kommer från Printerest, och självklart har jag inte exakt de kläderna men de ger mig inspiration till vad jag ska välja ....
Ha en fin söndag!

Kram
A

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Snygga outfits!
Jag har med kontrollbehov. Stoooora sådana;-)
Men jag får lära mig att tagg ner lite för jag "överjobbar" gärna.
Men jag måste planera och organisera, struktur och ordning o reda ger mig lugn i livet.
Den här veckan har jag som mål att rena och få ordning i vårt pysselrum. Sen allt det vanliga. Maten ska jag nog ta o planera nu.
Ha en fin söndagskväll!
Kram Anna

bara anna sa...

Jag tycker det är väldigt tråkigt att planera, jag är dålig på det men oftast blir det bra ändå. Eftersom jag jobbar hemifrån så behöver jag inte stressa iväg på morgonen utan kan ta det i lugn och ro, vilket passar mig. Och mina kläder är inte så noga när man är hemma hela dagarna.
Vad jobbar du med?