söndag 27 oktober 2013

Höst....

.....ja eller är det sensommar?
Vi har haft/har en underbar helg, vaknat av oss själva (utan väckerklocka), hunnit med att städa, tvätta och gräva ner tulpan och krokuslökar och gått lång promenad med E. kort sagt haft det kalasbra!
Jag behövde verkligen ladda batterierna, och det gör jag bäst genom att bara vara! Hur gör du när din energi är slut?

Livet på landet innebär många plus men tyvärr även många minus.....Tankar på att flytta har på senare tid varit många och vi har på allvar funderat på vart och när vi skulle flytta.
Nu denna helg har vi hunnit sitta ner och reflekterat över plus och minus och insett att trots allt blir det bäst att vi bor kvar men vi ser oss inte bli gamla här. När barnen har flugit ur huset så kommer vi med all sannorlikhet att flytta. Känns som ett bra beslut( om än jag kommer att få ågren ett antal gånger)!
Så nu fokuserar jag min energi på nästa projekt här i huset, jajemensan än har jag inte fått nog =)


Kram
A

3 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Visst har det sina för- och nackdelar att bo utanför stan...
Ja, här är det också dax att ta itu med nästa projekt! Som ju är vardagsrummet!! Hoppas det blir snaaaaart;-)
Kram Anna

A House With A View sa...

Ja var sak har sin tid! Jag vet inte heller hur det blir med att bo kvar i vårt hus, två barn ha redan flyttat hemifrån...

Men vilken jättefin blogg du har! Och vilka fina foton i inlägget nedan, jättefin inredning!!

Kraaaaaaam aka

LillyDorotea sa...

Att bara vara utan måsten är självklart även för mig för att skapa ny energi. När det ibland blir för mycket kopplar jag bort mig från omvärlden och trivs i mitt eget sällskap ett tag där kreativiteten gärna kommer fram :)
Ibland måste man ta vissa beslut för att underlätta i framtiden jag hoppas att beslutet om att flytta känns rätt när det väl kommer ske :)...ser dock fram emot nya projekt i ert nuvarande boende ett tag till :) Ha en fin måndag! Kraam Åsa