lördag 8 juni 2013

Tjusningen....

.....med att bli äldre.
Ja, jag har linjer runt ögonen och magen bär spår av två graviditeter, men jag bär även med mig så många erfarenheter och ett inre lugn.
Det viktigaste i livet sitter inte utanpå det finns inuti oss själva.
Tjusning med att bli äldre innebär även att skapa sig visdom i att "andra" inte är bätte, utan jag är bra precis för den jag är!
Att ha det senaste, åka på långsemestrar, ha det "viktigaste" jobbet, tjäna mest pengar spelar absolut ingen som helst roll, om du inte kan känna kärlek till ditt liv.
Så ta vara på ditt liv, gör ditt liv till ditt liv, lev det liv du vill, inte det andra vill !
Kanske är det kungliga bröllopet som gör att mina känslor svämmar över....men jag tycker nog att det är så lätt att låta vardagens "bekymmer" ta över. Jag iallafall behöver påminna mig själv lite titt som tätt att livet inte varar för evigt.
Jag duger som jag är!

Kram
A

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja man blir mera säker på sig själv jo äldre man blir :-D och vad gör det att man har några rynkor runt ögonen (tycker jag är vacker) eller att kroppen inte är längre en 20årings kropp ... visst hade jag gärna ändrat en och annan del av mitt liv på vägen till dagens 55åriga käring :-D men jag hade nog inte varit den jag är idag om allt hade gått glatt genom livet :-D önskar dig en underbar lördagskväll

Anonym sa...

Kloka rader!

Ekenäsliv sa...

så sant…
Kram Anna