torsdag 25 februari 2010

Min prinssesa

Igår gjorde min dotter debut! Som modell - inte utan att man blir SUPERSTOLT!! Här kommer ett smakprov....Puss och kram

onsdag 17 februari 2010

Lite trött idag... Gick och la mig hyfsat tidigt men fastnade i min ny inköpta bok "Våga, vårda, vinn" av Therese Albrechtson. Vilken bok!! Om du inte läst den - GÖR DET! Många igenkännande upplevelser! Delar här med mig av ett citat från boken, " Entreprenörer är de som förstått att det är liten skillnad mellan problem och möjligheter och som har förmågan att vända båda till sin fördel" Niccoló Machiavelli Idag är det DAGEN!

tisdag 16 februari 2010

Så var man "verklig" igen

Efter 3 månader med långt lite vågigt hår, en dröm jag närt sen jag var liten, så är jag nu tillbaka. Rakt, kanske en tendes till något fall(självklart åt fel håll)något råttfärgad, kort och TUNNT hår! Tunnt hår är jag INTE van vid! Jag brukar ha tjock mörkt hår...sitter och surfar runt för att kolla in frisyrer som jag kan tänka mig....Några förslag? Så här ser jag ut nu iaf!

måndag 15 februari 2010

Nu är vi på gång, nu är vi på gång...

Nu har det hänt! Vi har börjat göra iordning vår nya Walk in closet! Det kommer bli suveränt, men för att inte glömma hur allt började kommer här en före bild..

onsdag 10 februari 2010

Har precis avslutat ett härligt och alltid så inspirerande samtal med min väninna Patricia.Tack för du är min vän!! Tankarna snurrar undrar vad som gör att samhället "vill" att alla ska var stöpta i sammma form? Jag har alltid varit tjejen som gått mot strömmen, alltid den som valt lite "udda" yrken. Udda i den bemärkelsen att efter de utbildningar jag har valt så "får man inget jobb" nä man skapar sig ett!! Jag har försökt med "riktiga jobb" (egentligen vad definerar "ett riktigt jobb"?) vilket har varit en erfarenhet men....hur jag än vrider och vänder så kommer jag tillbaka till punkt 1 - viljan och drivkraften i mig att driva mitt egna företag! Det som lockar mig? Friheten, möjligheterna, utmaningarna för att nämna de största drivkrafterna hos mig! Ska nu beställa boken " Mind your own buissness" efter ett tips, ser så framemot att den kommer hem!

måndag 8 februari 2010

Titta vad min älskling kan!!

Aldrig slutar man att förundras...i lördags satt jag och fnulade med en rulle najtråd, 2 olika tänger och en mall....tanken var att göra en "blomkrona" i luffarslöjd tema. Men helt plötsligt var min man mera ivrig att få vara med och har ser ni hans första alster - inte så pjåkigt alls!!

tisdag 2 februari 2010

När snön faller oavbrutet kan man ju inget ta sig för utomhus....vilken tur att det finns nya projekt att tas sig för inomhus:)Just nu är jag i planerar stadiet för att byta rum för vår walk in closet! Det blir mycket minder men charmigare och barnen får då ett eget "Tvrum" om vi flyttar vår garderob! Så kul så kul!!!! Har hittat lite krukor fr Cult Design som kommer att få flytta in....

måndag 1 februari 2010

Härlig helg.. trots ca -20 grader! Jag provbakade ett recept på "semlebullar" så här blev resultatet, inte så tokiga iaf! PS smakade mumsigt med fyllning och grädde oxå!